Sigorta Hizmetleri

 
Sektörümüzün sigorta sorunlarını başta kamu otoriteleri ile olmak üzere en üst düzeyde gündeme taşıyan UND, aynı zamanda en önemli gider kalemlerinin başında gelen sigorta maliyetlerinin düşürülmesi amacıyla da aktif çalışmalar yürütmektedir.

UND, sektörün önemli girdi ve maliyet unsurları arasında yer alan sigorta hizmetlerinde, üyelerinin doğru ürünü doğru fiyatla ve daha kolay temin edebilmesi amacıyla sektöre hizmet veren sigorta acentelerinden ARKAS Sigorta Aracılık Hizmetleri Anonim Şirketi ile işbirliği sözleşmesi imzalamıştır.

ARKAS Sigorta, İzmir Merkez olmak üzere 8 farklı ilde (İstanbul, Ankara, Mersin, Gaziantep, Trabzon, Bursa, Eskişehir, Denizli) bulunan şubeleri ile tüm sigorta branşlarında, üyelerimizin sigorta alanındaki ihtiyaçlarının en etkin şekilde karşılanmasını sağlamak üzere çalışmalarını yürütecektir.

ARKAS Sigorta bu iş birliği ile ayrıca, Derneğimiz üyesi firmaların yurt genelinde ihtiyaç duyduğu sigorta ürünlerinin doğru fiyat ve teminatlar ile sunulması ve talep edilmesi halinde risk analizi ve değerlendirmelerin yanı sıra danışmanlık hizmetini de sunacaktır.
Hasar yönetiminde firma temsilcilerine ve kaza durumlarında sürücülerimize sunulacak 7/24 desteğin yanı sıra, sektörümüzün sigorta ihtiyaçlarının en doğru fiyat ve teminatlar çerçevesinde karşılanması amacıyla başlatılan yeni işbirliğimizi üyelerimizin hizmetine sunar sektörümüz için hayırlı olmasını dileriz.
 
ARKAS Sigorta Hizmetleri için bölgelere göre müşteri temsilcilerinin bilgileri
 
Arkas Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş.
İzmir Ofis iletişim: Mistral Ofis Binası Çınarlı Mahallesi, Ankara Asfaltı Caddesi No:15 Kat:11 Konak / İzmir

info@arkassigorta.com.tr
www.arkassigorta.com.tr / www.undsigorta.com
 
İstanbul Ofis iletişim: Kasap Sokak Arkas Binası No: 2/3 Esentepe / İstanbul
info@arkassigorta.com.tr
www.arkassigorta.com.tr / www.undsigorta.com
 
Murat Çetin (İstanbul-Trabzon, Samsun/0533 626 09 59)
Barış Nazif Polat (İzmir-Manisa/0530 239 08 12)
Selçuk Köken (Denizli-Eskişehir-Ankara-Antalya/0530 239 13 78)
Necmettin Özkardeş (Mersin-Hatay-Konya-Kayseri/0532 706 34 36)
Mesut Adem Kayabaş (Gaziantep/0535 107 97 92)
Burcu Yavru Öztürk (Bursa/0530 035 35 12)